Author Topic: Accu-Feel from A2A video  (Read 3939 times)

spud

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,082
    • View Profile
Accu-Feel from A2A video
« on: February 21, 2012, 06:01:11 PM »
Thought some people might want to know about the latest thing for FSX.  Wonder if it uses much CPU power, mine is getting tired as the load grows and grows.


[ Invalid YouTube link ]

 8)
Later,

Spud

HighGround

  • Member
  • ***
  • Posts: 207
  • Throckmorton Throttlebottom
    • View Profile
Re: Accu-Feel from A2A video
« Reply #1 on: February 21, 2012, 07:43:31 PM »
.
Sunny-a-gun, but that looks enticing!  Some of this sort of utility seem more like "gadgets", but this one looks to be well thought-out and well executed.

I think it's a winner!
-Jon
Russell Lake, Dartmouth, Nose Kosher, Kanuckistan

stiletto2

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,870
    • View Profile
Re: Accu-Feel from A2A video
« Reply #2 on: February 21, 2012, 07:59:16 PM »
Hey Spud,

Thanks for posting.  That does look interesting......may have to try it....can't affort to lose FPS over it though.

Rod

Dragnhorn

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 742
  • "Ahhhhh..the smell of black powder in the morning"
    • View Profile
Re: Accu-Feel from A2A video
« Reply #3 on: February 22, 2012, 01:21:51 AM »
That's awesome!   I only have the A2A Piper but I like what this new addon will do for other aircraft.
Rob Abernathy
aka Dragnhorn

PC specs: 
Intel Quad Core i7 4790k Devil's Canyon (Haswell), 4.0 GHZ, /Gigabyte 87 UD4H 32 GB mother board, 16 GB DDR3 1866MHZ, Nvidia GTX 760 2 GB x 2 SLI, 2 TB 7200RPM HDD, Cpu Liquid Cooling Unit LVL 4, 750W Thermaltake, Windows 7 64 bit

spud

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,082
    • View Profile
Re: Accu-Feel from A2A video
« Reply #4 on: February 22, 2012, 08:46:23 AM »
It does look interesting, I too wonder about how it will be resource wise, I do not need any more slowing down my sim.  Also noticed that it says third party A/C but only lists payware third party planes.  Wonder how or if it will work with an AVSIM etc. type 3rd party A/C.

 8)
Later,

Spud

archangel1

  • Member
  • ***
  • Posts: 271
    • View Profile
Re: Accu-Feel from A2A video
« Reply #5 on: February 22, 2012, 02:07:22 PM »
Apparently they are already testing several freeware addon aircraft so it looks like it may be a truly universal application.

Here's a link to an FAQ over at A2A that covers some of the details.

http://www.a2asimulations.com/forum/viewtopic.php?f=87&t=28507

For the floatplane guys, it appears they are also working on applying the Cub's water physics in order to improve FSX's notorious default behaviour.

And, Klaus, helicopters are also on the menu.  ;)
Why take Life seriously? You'll never get out of it alive!

corbu1

  • RTMM Team Test Pilot
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,020
    • View Profile
Re: Accu-Feel from A2A video
« Reply #6 on: February 22, 2012, 03:34:55 PM »
And, Klaus, helicopters are also on the menu.  ;)

Thanks for the Heads-up.....Wow, that would be awesome!!!!!!!!!!!!! ;D
...I really hope they will not loose track on it.
« Last Edit: February 22, 2012, 03:39:31 PM by corbu1 »
Regards from Munich,Germany



P3Dv4.5HF3,P3Dv5HF2,AS4,REX SF3D EF WR,FirefighterX,OVRtoolkit,FreeAirMap;RXP GTN750/650
i76700K4,5Ghz;16GBRAM;Asus GTX1080;SSD1:256GB Win10Pro64;SSD2:512GB P3D;HDD:1TB;VivePRO;HOTAS Warthog;X52;Komodo ATPedals

spud

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,082
    • View Profile
Re: Accu-Feel from A2A video
« Reply #7 on: February 22, 2012, 04:20:18 PM »
Klaus,
don't hold your breath on the helos.  From there site:

"Do we support helicopters?
Currently we do not, yet this is something we are able to do. We want to give choppers the time and focus to do it right."

I read that as: "after we get fixed wing A/C running right we will see what we can do with the helos."

 8)
Later,

Spud

corbu1

  • RTMM Team Test Pilot
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,020
    • View Profile
Re: Accu-Feel from A2A video
« Reply #8 on: February 22, 2012, 04:40:39 PM »
Thanks Spud,
...yes, that`s it I read it, too.....but doesn`t matter at all....When they really worked on it someday....I´m on station and will give it a try... ;)
Regards from Munich,Germany



P3Dv4.5HF3,P3Dv5HF2,AS4,REX SF3D EF WR,FirefighterX,OVRtoolkit,FreeAirMap;RXP GTN750/650
i76700K4,5Ghz;16GBRAM;Asus GTX1080;SSD1:256GB Win10Pro64;SSD2:512GB P3D;HDD:1TB;VivePRO;HOTAS Warthog;X52;Komodo ATPedals