Author Topic: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG  (Read 140 times)

tomse

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
    • View Profile
DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG
« on: May 06, 2020, 03:39:07 AM »
CTD/OOMs going on.
There seem to be an issue with using the autopilot and ATC window which causes v5HF1 to crash. I found this thread at LM Forum when searching for a reason why. The issue is known by LM, they are after it.

http://www.prepar3d.com/forum/viewtopic.php?f=6315&t=137172#p214010

I7-4790@3.6GHZ, WIN10/ 64bit, 16GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 980, 4GB VRAM,  P3Dv4.5 + 5 HF1, AS_P3D, FSUIPC 6

corbu1

  • RTMM Team Test Pilot
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,014
    • View Profile
Re: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG
« Reply #1 on: May 06, 2020, 11:46:03 AM »
I have v5HF1 installed......well, I already installed it 3 times.
I did complete uninstalls/ deleting. I did them as recommended by LM.

As I already reported in an other thread I see heavy blurred textures in V5. Turned settings down, textures are still blurry. At the moment it is not usable for me....
Regards from Munich,Germany



P3Dv4.5HF3,P3Dv5HF2,AS4,REX SF3D EF WR,FirefighterX,OVRtoolkit,FreeAirMap;RXP GTN750/650
i76700K4,5Ghz;16GBRAM;Asus GTX1080;SSD1:256GB Win10Pro64;SSD2:512GB P3D;HDD:1TB;VivePRO;HOTAS Warthog;X52;Komodo ATPedals

tomse

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
    • View Profile
Re: DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG
« Reply #2 on: May 07, 2020, 01:39:35 AM »
With you...

I7-4790@3.6GHZ, WIN10/ 64bit, 16GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 980, 4GB VRAM,  P3Dv4.5 + 5 HF1, AS_P3D, FSUIPC 6