Author Topic: Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan  (Read 1226 times)

bawheeler

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
    • View Profile
Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan
« on: June 14, 2019, 04:38:51 AM »
There may be a problem with the Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan. In my experience it causes P3D to crash or lock up (with audio and no video).  The flight starts at CAW5 and I can start at that SPB without issue when NOT using the FP.  I just downloaded a fresh copy of the RTMM Flight Plans and problem still happens.

Also, in searching for the latest RTMM Flight Plan ZIP, I found we have two broken links to it on this page http://return.mistymoorings.com/here2there_table/index.php in the 'purpose' box at top and 'instructions' box at bottom.

Thanks!

Brian
MFC0074 -- Dell Alienware Aurora R7, Win10Home64, P3Dv4.4.16.27077, 3.7GHz Intel Core i7 8700K, 16GB RAM, Nvidia GTX 1080 Ti, CH Eclipse yoke/pedals/throttle, ActiveSky, ChasePlane, TerraFlora, Ultimate Traffic Live, Pro ATC X, FlightSim Commander 9

nbrich1

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,473
  • MFC VA, Sim Troubleshooting & Help
    • View Profile
    • Misty Flying Club (MFC)
Re: Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan
« Reply #1 on: June 14, 2019, 07:59:27 AM »
Roger Brian will jump on it and advise asap.

Norm
Regards from Toronto, Canada - Misty Flying Club

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,483
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan
« Reply #2 on: June 14, 2019, 09:25:23 AM »
Thank you Brian, I fixed the links. Norm and I had decided to change the name of the zip folder to include "MFC" in the title. We missed those two links. They are "hot" now.

Doug

nbrich1

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,473
  • MFC VA, Sim Troubleshooting & Help
    • View Profile
    • Misty Flying Club (MFC)
Re: Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan
« Reply #3 on: June 14, 2019, 11:07:28 AM »
Yes there is no closing waypoint location to complete the FP but working on it when I get my folders back!! v (The new Windows 10 v1903 last night.. (Have them on the PHONE!! to free up my docs folder!!!!!!!!! Locked and I can't get unlocked- so much for owner/admin rights! !!! - Geeze everytime there is something with these Windows 10 UPDATES).
Regards from Toronto, Canada - Misty Flying Club

nbrich1

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,473
  • MFC VA, Sim Troubleshooting & Help
    • View Profile
    • Misty Flying Club (MFC)
Re: Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan
« Reply #4 on: June 17, 2019, 08:14:19 AM »
MFC0097A FP is Fixed. A FP.zip for this one is attached to this post for you B.

(And it will also be updated in the large RTMM-MFC FP.zip here and on the MFC site asap)

Norm
Regards from Toronto, Canada - Misty Flying Club

bawheeler

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 92
    • View Profile
Re: Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan
« Reply #5 on: June 18, 2019, 12:35:54 AM »
Thanks for the fix Norm! 

Brian

P.S. I just made my first donation to the site and I greatly appreciate all the volunteers who make this community fly.
MFC0074 -- Dell Alienware Aurora R7, Win10Home64, P3Dv4.4.16.27077, 3.7GHz Intel Core i7 8700K, 16GB RAM, Nvidia GTX 1080 Ti, CH Eclipse yoke/pedals/throttle, ActiveSky, ChasePlane, TerraFlora, Ultimate Traffic Live, Pro ATC X, FlightSim Commander 9

Dan

  • Misty Moorings Site Admin
  • Member
  • *
  • Posts: 288
  • I Dislike Spambots
    • View Profile
Re: Cape Scott Windfarm MFC0097A flight plan
« Reply #6 on: June 18, 2019, 12:52:39 AM »
Thanks for the fix Norm! 

Brian

P.S. I just made my first donation to the site and I greatly appreciate all the volunteers who make this community fly.
Thank you very much for the donation, Brian.  It really helps out a lot!