Author Topic: P3d is changing my MM scenery entry  (Read 394 times)

briansommers

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 42
    • View Profile
P3d is changing my MM scenery entry
« on: December 20, 2018, 06:50:35 PM »
In order for me to see the scenery I have to move MM scenery to the top of the list, lower number

then it works fine. but then when I restart it again later it moves it down under all of the orbx stuff like a high number maybe 155 etc. then I have to move it all the way up again.

How do I keep it up?

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,602
  • Troubleshooting
    • View Profile
Re: P3d is changing my MM scenery entry
« Reply #1 on: December 20, 2018, 07:18:02 PM »
Hi Brian,
     It sounds like you've not set your "insertion point" in FTX Central.  Open FTX Central and in it's settings are options to keep FTX below OZx_NA and OLC below Tongass_Fjords_Lower_Priority.   ;)
« Last Edit: December 20, 2018, 07:21:41 PM by jeff3163 »

Win10Pro64, P3Dv4.3.29.25520, AMD Ryzen7 1800X@3.6 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

briansommers

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: P3d is changing my MM scenery entry
« Reply #2 on: December 20, 2018, 07:52:37 PM »
boom, that fixed it!
I had looked at that earlier and was a little afraid to do anything for fear I would royally screw it up, but all is good now.

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,602
  • Troubleshooting
    • View Profile
Re: P3d is changing my MM scenery entry
« Reply #3 on: December 21, 2018, 12:58:56 AM »
 8) :)

Win10Pro64, P3Dv4.3.29.25520, AMD Ryzen7 1800X@3.6 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

dexthom

  • Misty Moorings Team
  • Member
  • *
  • Posts: 278
    • View Profile
Re: P3d is changing my MM scenery entry
« Reply #4 on: December 21, 2018, 09:37:52 AM »
Yes!  You have to watch out for that P3D insertion point.