Author Topic: Wildlife+  (Read 1482 times)

rgerdes

  • Member
  • ***
  • Posts: 185
    • View Profile
Wildlife+
« on: March 09, 2018, 12:46:47 PM »
Anybody get Wildlife+ to work in P3Dv4?

Penzoil3

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 513
    • View Profile
Re: Wildlife+
« Reply #1 on: March 09, 2018, 11:08:44 PM »
Sure, copy the critter (SimObjects\Animals ) files over from your P3D3 or FSX folder. Other than that no problem install normally.
 sue

rgerdes

  • Member
  • ***
  • Posts: 185
    • View Profile
Re: Wildlife+
« Reply #2 on: March 10, 2018, 12:06:46 PM »
Hi Sue,
And you can run the executable in P3d version 4?
I get an unhandled exception when I try to run it - something to do with simconnect and .NET Framework.
Was able to run it fine in p3dv3
Thanks,
Bob

Penzoil3

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 513
    • View Profile
Re: Wildlife+
« Reply #3 on: March 10, 2018, 02:34:39 PM »
Definitely working.

rgerdes

  • Member
  • ***
  • Posts: 185
    • View Profile
Re: Wildlife+
« Reply #4 on: March 10, 2018, 06:30:45 PM »
Rats, must be holding my mouth wrong - I do miss the caribou herds when flying the Alaska interior

Penzoil3

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 513
    • View Profile
Re: Wildlife+
« Reply #5 on: March 11, 2018, 12:41:28 AM »
 8)
 Inside the P3D 4 folder, there is a folder "redist", then "Interface" inside that are all the simconnect installers. Try running the
one in "FSX-SP2-XPACK".
  Then make sure your .NET is up to date. Use this- works great.

http://www.asoft.be/prod_netver.html

  Sue

rgerdes

  • Member
  • ***
  • Posts: 185
    • View Profile
Re: Wildlife+
« Reply #6 on: March 12, 2018, 12:12:18 AM »
Tried the "FSX-SP2-XPACK", it's the same one that is supplied with wildlife+.
Not sure I want to mess with the .NET as I assume I have most recent - using the latest win 10 update.
Every thing else is working great so guess I'll do without my caribou  :)
Don't tempt fate...
thanks for the hints,
Bob