Author Topic: Altimeter Problem in P3D (and FSX)  (Read 1844 times)

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,488
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Altimeter Problem in P3D (and FSX)
« on: July 15, 2014, 09:49:42 AM »
Anybody ever have a problem with the altimeter on autopilot?  The VS works, you can go up or down at whatever VS you choose, but the autopilot will not "level off" at the selected altitude.  I put in the Cerenado 1900 D recently, wondering if they have something "funny" in their autopilot gauge.  Anybody else ever have a problem like this?  The problem is now with all aircraft.

D

Bradallen43

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,843
    • View Profile
Re: Altimeter Problem in P3D (and FSX)
« Reply #1 on: July 15, 2014, 11:15:03 AM »
Make sure you hit the "B" and "D" key during flight. That might calibrate things for you.

Brad

NeptuneP2V7

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 779
    • View Profile
    • VA-AMC
Re: Altimeter Problem in P3D (and FSX)
« Reply #2 on: July 15, 2014, 03:02:11 PM »
DEAR DOUG
to recover your gauges FOR FSX try this for FSX  https://mega.co.nz/#!x4hExaAb!uyo3L4f2uuOD3dUdooKKpSQ5jp47Bae9TSrAQ5x5U5o

just click on the .exe  and all gauges  are ok 

so this application i never ever try on P3D  " warning "
but if you want i can sent you all my original gauges P3Dv2


Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,488
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: Altimeter Problem in P3D (and FSX)
« Reply #3 on: July 16, 2014, 10:35:38 AM »
Thank you ... good to know you kept a virgin folder ... that is a great idea!  My problem was the "B" button somehow went "null" and didn't activate the barometer setting. So I would press it, thinking it was zeroing it, but it wasn't doing anything. I reestablished the B to the the barometer and it "spun" to the correct zero and the altimeter started working.  Amazing what goes on in my computer when I'm sleeping!!! :-)

D

NeptuneP2V7

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 779
    • View Profile
    • VA-AMC
Re: Altimeter Problem in P3D (and FSX)
« Reply #4 on: July 16, 2014, 03:08:49 PM »

Quote
Doug
 Amazing what goes on in my computer when I'm sleeping!!!

A night TROLL   ;D ;D



Patrick