Author Topic: Operations Base(Stewart)CIRP  (Read 1869 times)

GrayRider

  • Member
  • ***
  • Posts: 409
  • I'm an old retired Vet from the USAF.
    • View Profile
Operations Base(Stewart)CIRP
« on: October 08, 2012, 04:02:01 PM »

While I'm working on my stuttering issue at Stewart.

Yesterday.I bought and installed the ORBX Stewart(CZST) Payware field.After I installed it.
I added the CIRP Operations Base for Stewart.It is there,but it doesn't seem to be for the ORBX payware Stewart?.Is the CIRP operations base(Stewart) only for the default stewart field only?.

If it should work for the payware Stewart field.What might I be doing wrong.
I installed the Operations Base like any other RTMM addon,and activated it.I have a folder in my addon scenery's,which I named RTMM CIRP addons.Than I activate the CIRP addons from this folder.I put the operations base in the same folder,where I have the PAKT offices addon.

As I mentioned before.The only thing I have installed related to CIRP,is the one mentioned above etc.

GrayRider

Thermaltake Armor Full Tower, ASRock Z68 Extreme 3 Gen 3, Intel i7 2600K SandyBridge 3.4 GHz - OC to 4.6 GHz, Corsair H70 Hydro CPU cooler, 16 Gigs of GSkill Ripjaw DDR3 - 1600, EVGA GTX570HD, 2500 MB of GDDR 5, 2.5GB, Corsair TX850 P/S, HT Omega 7.1 sound, AData S510 SATA III 120 GB SSD for boot dr

corbu1

  • RTMM Team Test Pilot
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,082
    • View Profile
Re: Operations Base(Stewart)CIRP
« Reply #1 on: October 08, 2012, 05:29:30 PM »
Hi Grayrider,
the CIRP Operations Base is ONLY for the default PFJ Stewart.
It is not designed for the ORBX Payware CZST Stewart airfield and will not work with it.

You can install all other CIRP addons in this area. They will not conflict with ORBX Payware CZST Stewart.
But the CIRP Operations Base will conflict the with Payware CZST.

Edit:
I just looked at the CIRP`s download section for Stewart Operations Base.
May be we could add this info to the CIRP`s download section to avoid confusion?
« Last Edit: October 08, 2012, 05:38:23 PM by corbu1 »


P3Dv5.1HF1,ASP3D,MV WR,FirefighterX,OVRtoolkit,FreeAirMap;RXP GTN
i9 10900K;32GB3600RAM;Strix3090;SSD 970EvoPlus500GB Win10;SSD 970EvoPlus2TB P3D;SSD M2 970EvoPlus2TB XPlane;SSD Sata1TB DCS;HDD 4TB;VR VivePro;HOTASWarthog;Komodo ATPedals

GrayRider

  • Member
  • ***
  • Posts: 409
  • I'm an old retired Vet from the USAF.
    • View Profile
Re: Operations Base(Stewart)CIRP
« Reply #2 on: October 08, 2012, 06:52:04 PM »
Corbu1.

Thanks for the info.I already deleted it.When I went to the CIRP scenery downloads are.I'd say it would be a good idea to add something,at the download page,that the operations base is for the default field only.probably more for new members joining RTMM.

GrayRider

Thermaltake Armor Full Tower, ASRock Z68 Extreme 3 Gen 3, Intel i7 2600K SandyBridge 3.4 GHz - OC to 4.6 GHz, Corsair H70 Hydro CPU cooler, 16 Gigs of GSkill Ripjaw DDR3 - 1600, EVGA GTX570HD, 2500 MB of GDDR 5, 2.5GB, Corsair TX850 P/S, HT Omega 7.1 sound, AData S510 SATA III 120 GB SSD for boot dr

Bradallen43

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,892
    • View Profile
Re: Operations Base(Stewart)CIRP
« Reply #3 on: October 08, 2012, 07:31:08 PM »
Thanks Klaus for your help. Good suggestion too so we can avoid this in the future.

Brad

spud

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,082
    • View Profile
Re: Operations Base(Stewart)CIRP
« Reply #4 on: October 09, 2012, 12:58:05 PM »
I agree that a note that the Ops base is only for PFJ Stewart and not for the addon ORBX/FTX airport would be appropriate.  Although a search of the forums would provide you with the following thread.
 
http://forum.mistymoorings.com/index.php?topic=1059.0

Remember "GOOGLE is your friend"!

 8)
Later,

Spud