Author Topic: AVSIM  (Read 598 times)

THibben

  • Member
  • ***
  • Posts: 138
    • View Profile
AVSIM
« on: December 24, 2017, 10:22:52 AM »
Is anyone else having trouble with the AVSIM forum?  Every time I try to open it there is nothing but  lines & lines of what appears to be internal detail.

For me it is totally worthless.

Tom
Tom

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,234
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: AVSIM
« Reply #1 on: December 24, 2017, 10:45:34 AM »
Not seeing a problem here using iPad.
Doug

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,377
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: AVSIM
« Reply #2 on: December 24, 2017, 11:04:29 AM »
Season's Greetings, Tom.
     I have no problems getting onto the site either.  The site is running fine.  ;)

Link --> https://www.avsim.com/forums/

« Last Edit: December 24, 2017, 11:10:32 AM by jeff3163 »

Win10Pro64, P3Dv4.3.29.25520, AMD Ryzen7 1800X@3.6 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

THibben

  • Member
  • ***
  • Posts: 138
    • View Profile
Re: AVSIM
« Reply #3 on: December 24, 2017, 11:19:18 AM »
Thanks for the reply guys.  This is very weird as when I go to it, it is all garbled.

I will have to do some further digging.

I wish you both a very Merry Christmas and a happy new year.

Tom
Tom

Penzoil3

  • Member
  • ***
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: AVSIM
« Reply #4 on: December 24, 2017, 07:49:20 PM »
 Jim Young

    Member, AVSIM Board of Directors'
    Jim Young
    Administrators
    929
    13,836 posts
    Donor

Posted 9 hours ago ยท

AVSIM is have some performance issues with the site and we are aware of it and in the process of getting it fixed.  Apologize for any inconveniences.
2

    Quote

Jim Young | Forums Administrator | AVSIM.com
Member, AVSIM Board of Directors'   

THibben

  • Member
  • ***
  • Posts: 138
    • View Profile
Re: AVSIM
« Reply #5 on: December 25, 2017, 12:03:47 PM »
Thanks for the info.  I had just gone thru and deleted everything I could find regarding AVSIM and it still came up weird.

Thanks for the info.

Tom
Tom

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,377
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: AVSIM
« Reply #6 on: December 25, 2017, 12:53:40 PM »
Hi Tom,
     I use Chrome.  Which browser are you using?  Make sure it is updated.  I just had my Chrome browser receive an update the other day.  Just a thought.  Not sure why a webpage would not display, and others would.  But maybe an uninstall and reinstall of your browser would help. ???  I have not experienced any issues with AVSIM, and can't find the post that Sue quoted.  So I can't check on the status of the issue, as I don't see one at all on my system.  Weird, huh.  Have you tried other browsers, IE or Edge?   :-\   Or, ... clear your browser cache, history, and other such traces.   ???

Win10Pro64, P3Dv4.3.29.25520, AMD Ryzen7 1800X@3.6 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

poppet

  • New Member
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: AVSIM
« Reply #7 on: December 25, 2017, 05:37:22 PM »
Hello

Currently the Issue has been marked as Resolved.

I did see Issues myself with slow performance and garbled Profile menus and so on but for me anyway this has been sorted now.

Here is the original Topic

https://www.avsim.com/forums/topic/527134-performance-issues/
« Last Edit: December 25, 2017, 05:42:50 PM by poppet »
Elaine Dixon

THibben

  • Member
  • ***
  • Posts: 138
    • View Profile
Re: AVSIM
« Reply #8 on: December 25, 2017, 06:36:29 PM »
Thanks all,

Interesting, I just tried it on Chrome and it worked.  I went back to internet explorer and it wouldn't load properly.  Thanks for the help.

Tom
Tom