Author Topic: AI Boat issue V4  (Read 298 times)

Beaverpilot74

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: AI Boat issue V4
« Reply #15 on: November 27, 2017, 03:20:31 PM »
fixed. Thank You! There is a learning curve here.
i7-7700K 4.2GHZ 10% overclocked 16GBGTX 1070 8GB

nbrich1

  • Misty Moorings Team
  • Member
  • *
  • Posts: 233
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
    • Alaska Adventures VA
Re: AI Boat issue V4
« Reply #16 on: November 27, 2017, 03:37:08 PM »
Aye sir.. Takes a bit to get all the in's & out figured out.. (most are still figuring it out! lol..).

Norm

PS: Nice AKA livery too in your wake pic.

       ---- Alaska Adventures VA:  http://flyaka.com/ ----

Beaverpilot74

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
Re: AI Boat issue V4
« Reply #17 on: November 28, 2017, 02:25:57 PM »
garbage and log barges appear to be working ok.
i7-7700K 4.2GHZ 10% overclocked 16GBGTX 1070 8GB

Penzoil3

  • Member
  • ***
  • Posts: 375
    • View Profile
Re: AI Boat issue V4
« Reply #18 on: November 28, 2017, 06:01:25 PM »
 8)
 Nice screen shot! Glad you got it working.
 Sue

xxd09

  • Member
  • ***
  • Posts: 123
    • View Profile
Re: AI Boat issue V4
« Reply #19 on: December 12, 2017, 04:22:30 PM »
Hi All
Can I mention a problem I have with the Coastguard vessel Hickory off Halibut Cove
Vertical wake
Tried the new fs wake file as per the above posts
Done the // additions
Even tried “off” on both wake file and coastguard vessel file in simobjects
Vessel still there with vertical wake!
Anything else to try?
xxd09

xxd09

  • Member
  • ***
  • Posts: 123
    • View Profile
Re: AI Boat issue V4
« Reply #20 on: December 13, 2017, 04:04:13 AM »
Progress
Went looking for “wake” files with TempK=109.00 and Temp Rate=0.01 in their configuration as I could not find the Hickory Coastguard cutter specifically
Did all the “wake”files I could find with // if the above two lines
Some to alter yet but “wake” now good!
One or two red wakes now to sort!
Onwards and Upwards!
xxd09

xxd09

  • Member
  • ***
  • Posts: 123
    • View Profile
Re: AI Boat issue V4
« Reply #21 on: December 13, 2017, 12:31:19 PM »
Found the “red wake” patch in RTMM shipping
Downloaded-it worked
Had to redo all my “wake” files with faulty TempK and Temp Rate lines-quite a few!
All good now!
xxd09