Author Topic: aspen flats cabin  (Read 448 times)

Lipra

  • Member
  • ***
  • Posts: 114
    • View Profile
aspen flats cabin
« on: October 15, 2017, 07:25:44 AM »
I have just done a flight from PAWD Seward and find no cabin at the end. Looking at the missing cabins folder there is no entry for this cabin. any advice would be appreciated
Thanks

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,302
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: aspen flats cabin
« Reply #1 on: October 15, 2017, 08:42:09 AM »
 ???   :-\
Hi Lipra,
     I see the cabin on my system, right where it is marked on the map.  Exactly!  Green arrow points to it.  ;)


« Last Edit: October 15, 2017, 09:11:14 AM by jeff3163 »

Win10Pro64, P3Dv4.3.29.25520, AMD Ryzen7 1800X@3.6 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

spud

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,082
    • View Profile
Re: aspen flats cabin
« Reply #2 on: October 15, 2017, 02:07:18 PM »
he may have used a cabin object from a non-RTMM library.  Unless you had that lib. it would not show.
Later,

Spud

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,219
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: aspen flats cabin
« Reply #3 on: October 15, 2017, 08:07:45 PM »
Hi ...

Yes it is there. Standard object.  It is just very difficult to see .. it's a BIG world out there!

Doug


jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,302
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: aspen flats cabin
« Reply #4 on: October 15, 2017, 08:31:08 PM »
I have just done a flight from PAWD Seward and find no cabin at the end. Looking at the missing cabins folder there is no entry for this cabin. any advice would be appreciated
Thanks

Hi Lipra,
     Could you go out to the coordinates displayed in my pics and take a screenshot or two of the area.  A picture really helps when investigating a problem.  Look for the smoke plume, if it is there.  Otherwise, just snap a pic of the valley floor where the cabin should be sitting.  I "assume" you have the latest version of the missing cabins installed? ???   Thanks.  :)

LAT:  N60 22.23"
LON: W149 58.43"
Alt:   745
Mag: 107

 8) :) 8)
« Last Edit: October 15, 2017, 08:45:10 PM by jeff3163 »

Win10Pro64, P3Dv4.3.29.25520, AMD Ryzen7 1800X@3.6 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

Lipra

  • Member
  • ***
  • Posts: 114
    • View Profile
Re: aspen flats cabin
« Reply #5 on: October 16, 2017, 05:28:01 AM »
Thanks guys I have put the co-ordinates in again and demolished the cabin so no need to go there now.
 I can only think that I transposed part of them when I checkd. It is well hidden and I suspect I flew all around it.

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,302
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: aspen flats cabin
« Reply #6 on: October 16, 2017, 07:23:20 AM »
Thanks guys I have put the co-ordinates in again and demolished the cabin so no need to go there now.
 I can only think that I transposed part of them when I checkd. It is well hidden and I suspect I flew all around it.

So ... this means that you do have the cabin?  (or you did until you demolished it?)  I think you're saying you have the cabin, and all is right with the world.  Cool!   8)

Win10Pro64, P3Dv4.3.29.25520, AMD Ryzen7 1800X@3.6 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

Lipra

  • Member
  • ***
  • Posts: 114
    • View Profile
Re: aspen flats cabin
« Reply #7 on: October 18, 2017, 11:08:47 AM »
correct on both count Jeff >:(