Author Topic: UltraTrike Oddities  (Read 371 times)

ryapad

  • Site Contributor
  • Member
  • *
  • Posts: 213
  • Ryan Padgett
    • View Profile
UltraTrike Oddities
« on: April 02, 2017, 11:15:16 PM »
 Yesterday in FSX, I was using the default UltraTrike with the default red paint to slew around for my scenery design. After a while, the paint job changed! Here are some pictures:

Microsoft April fools prank? Glitch? Who knows!
Has anybody had this happen before?
Eagles may soar, but weasels never get sucked into jet engines.

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,081
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: UltraTrike Oddities
« Reply #1 on: April 03, 2017, 08:17:01 AM »
Quote
Has anybody had this happen before?

Not me.  That's weird.   :o

Win10Pro64, P3Dv4.1.7.22841, AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

ualani

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,329
    • View Profile
Re: UltraTrike Oddities
« Reply #2 on: April 03, 2017, 08:41:01 AM »
That the kind of thing you see when a texture isn't properly formatted as a type that FSX/P3D can read (.jpg for example), but I've never seen it happen while the sim is running. If you reload the sim does it still look the same?

ryapad

  • Site Contributor
  • Member
  • *
  • Posts: 213
  • Ryan Padgett
    • View Profile
Re: UltraTrike Oddities
« Reply #3 on: April 03, 2017, 11:39:28 AM »
Don't worry guys, it's not a issue with anything. It only happened once on a flight on April fools. When I ended the flight, the plane was still spinning around the box with the same rainbow pixel paint job, but when I re-activated my scenery, it went away. Just wondering if anyone else has seen this before.
Eagles may soar, but weasels never get sucked into jet engines.