Author Topic: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?  (Read 1011 times)

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,912
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« on: March 27, 2017, 05:36:42 PM »
Hi ...

The Hawaii Airports runway has a regular P3D runway overlaying it. Anybody see this and know how to get rid of the (red) overlaying runways?

I've got everything with PHMK turned off except the flattens in PhotoReal Plus, which it needs.  All of the Hawaiian airports taxiways and ramps are there. And when it loads, you can see the correct runway "flash", then the overlaying runway lands on it.

Doug

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,001
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #1 on: March 27, 2017, 07:57:24 PM »
     Is that "FTX Global Airports" doing that?  A file called "ADE_FTX_FTXG_PHMK.BGL" is the most likely candidate on my system.  I haven't tested the theory though.  :-\


Edit:  It's not that file. Disregard.   ???
« Last Edit: March 27, 2017, 10:21:35 PM by jeff3163 »

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,912
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #2 on: March 27, 2017, 08:11:06 PM »
:-). I have everything for all the airports replaced by Hawaiian Airports turned to "off" I can search for PHMK in P3D and look at all references, the only ones ON are the two flattens from Hawaii PhitoReal. Vector PHMK is set to inactive. Darned if I can figure where it's coming from. Do u see that at Molokai?

D

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,001
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #3 on: March 27, 2017, 09:06:04 PM »
Here's what mine looks like ...


:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,912
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #4 on: March 27, 2017, 09:09:19 PM »
OK, so you don't have the Hawaiian Airports by George Keogh?  Because I don't see his "artwork" in the taxiway or beside the runway, meaning you don't have it.  Look at the edges of my runway picture, you'll see there is a runway under it.

D

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,001
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #5 on: March 27, 2017, 09:34:54 PM »
     I do have the airport graphic under that runway overlay.  Here is my scenery library for HP.   ... isn't that the airports at the bottom there? ???



EDIT:     Ok, I've moved the airport files above the island files.  Now it looks like this ...

« Last Edit: March 27, 2017, 11:03:22 PM by jeff3163 »

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Penzoil3

  • Member
  • ***
  • Posts: 322
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #6 on: March 27, 2017, 10:13:27 PM »
 8) So is this PHLI, or PHMK ??  You say one, but the picture says the other...

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,001
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #7 on: March 27, 2017, 10:18:31 PM »
8) So is this PHLI, or PHMK ??  You say one, but the picture says the other...

     We are at Molokai, PHMK.  ;)

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Penzoil3

  • Member
  • ***
  • Posts: 322
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #8 on: March 28, 2017, 06:10:16 AM »
 8) PHMK -  FSX, Hawaii photo plus, Hawaii airports, FTX_FTXG_AIRPORTS, Global Base and Vector with FSGX 2010 FTX .



« Last Edit: March 28, 2017, 06:13:50 AM by Penzoil3 »

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,912
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #9 on: March 28, 2017, 07:44:08 AM »
Darn, that's the way it should be with all the cracked runway effect.  More to do. Thanks Sue.

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,001
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #10 on: March 28, 2017, 08:16:28 AM »
When I moved my airport files above the island files the cracks appeared.   ;)

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,912
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #11 on: March 28, 2017, 08:19:41 AM »
Interesting stuff ... Attached is mine, it is above ...

Doug

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,001
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #12 on: March 28, 2017, 08:25:53 AM »
My airports base and mesh are below the airport files.  See if that changes things.   :-\

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Doug

  • Misty Moorings Site Admin
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,912
    • View Profile
    • Return to Misty Moorings
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #13 on: March 28, 2017, 08:44:04 AM »
Yep ... changes ... but wrong direction! :-)  Now the airport area is raised. Jeff, could you resend what you have now for your scenery library for Hawaii with the changes you made?

Also interesting that Sue is using FTX airports not conflicting with Hawaiian Airports. I thought it was one or the other? (I prefer the Hawaiian Airports because the objects are custom made for the airports, eg pink structures at Lahaina, etc).

Also, in Vector Config, PHMK isn't showing up. When I look in the vector files, it is there with a ".inactive".

« Last Edit: March 28, 2017, 09:12:18 AM by Doug »

nbrich1

  • Member
  • ***
  • Posts: 160
    • View Profile
Re: Hawaii Photoreal - Hawaiian Airports - Runway overlay?
« Reply #14 on: March 28, 2017, 09:55:04 AM »
PHMK RWY 5

bottom up: airports Mech, Airports Base, The Hawaii photoreals, George's Airports on top. (All patches installed)

(FTX Freeware airport is active - (not disabled).



(I guess should have turned the sim brightness up a bit.)
« Last Edit: March 28, 2017, 10:10:52 AM by nbrich1 »