Author Topic: Fuel tanks at Skagway  (Read 786 times)

rogwen

  • New Member
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Fuel tanks at Skagway
« on: January 25, 2017, 01:21:57 PM »
For whatever reason, the large fuel tanks at Skagway, next to the southern end of the runway and the harbour, are floating in the air on my installation, and have been ever since I first installed the scenery. I recently revisited while making Ketchikan and rediscovered this. Did anyone else have this? Was there, is there, a solution? I don't think I ticked the box about others emailing me, but please do: rogwen at rogers dot com

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,078
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Fuel tanks at Skagway
« Reply #1 on: January 25, 2017, 07:58:12 PM »
Hi Rogwen,
     Welcome to RTMM, the forum.  Are we talking about fs9 here?   ???   :-\

     There is a fix for floating objects at Skagway, but we are all using FSX or P3D.  So I don't know if it would work in your situation or your version of the sim, if fs9.  Maybe GarciaMK4, who uses fs9, has some insight about this issue?  (... or wait until another fs9 user chimes in.)

     Posting screenshots of the problem is very helpful too.  Thanks.
« Last Edit: January 25, 2017, 08:02:00 PM by jeff3163 »

Win10Pro64, P3Dv4.1.7.22841, AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti, 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals. :P

Garciamk4

  • Member
  • ***
  • Posts: 117
    • View Profile
Re: Fuel tanks at Skagway
« Reply #2 on: January 25, 2017, 10:11:42 PM »
For whatever reason, the large fuel tanks at Skagway, next to the southern end of the runway and the harbour, are floating in the air on my installation, and have been ever since I first installed the scenery. I recently revisited while making Ketchikan and rediscovered this. Did anyone else have this? Was there, is there, a solution? I don't think I ticked the box about others emailing me, but please do: rogwen at rogers dot com

Can you provide a Screenshot? My first guess would be a Duplicate AFCAD wich can cause abnormalities if the elevation is not correct or missing Elevation correction .BGL AF2_PAGY_elevation_adjustment.BGL in the Scenery World Scenery.

I do not believe there is a Scenery for PAGY provided by Misty Mooring for FS9 If I'm not mistaken the only scenery I Have Installed for FS9 for this particular Airport is from FSADDON.

[UPDATE] Correction not [FSADDON] PAGY is actually part of the package Glacier Bay - Alaska/Canada [glbayv2a.zip-glbayv2b.zip ]  put together by Holger Sandmann, Rainer Duda, Michael Eder, Scot Fraser, Manfred Herz, Jay Langham, Jon Patch, Larry Silsbee, and Jim Vile

If this is indeed FS9 you speak of Make sure you have this file under your.......Flight Simulator 9\Scenery\World\scenery folder

AF2_PAGY_elevation_adjustment.BGL


Also make sure there are no other AFCAD files for this Airport in your sim there should only be one AF2_PAGY.bgl file in your .........Flight Simulator 9\Addon Scenery\FSAddon\Glacier Bay\Alaska Glacier Bay scenery\scenery

If there are any other  AFCAD Files in your Sim's Directory for PAGY it can cause Problems.

Here is how it should look like







« Last Edit: January 26, 2017, 01:04:49 PM by Garciamk4 »
Abel R. Garcia




Sim Platforms FS9,FSX DX10 Mode,SweetFX Core 2 Quad Q9650, GF 4GB GTX970 , 8GB System Memory Win 7 64bit

ualani

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,322
    • View Profile
Re: Fuel tanks at Skagway
« Reply #3 on: January 26, 2017, 01:23:42 PM »
Sorry 'bout that. For some reason this thread showed up on my RTMM unread list making me think it was posted in the wrong place. As Emily Latella would say "Never mind."

Garciamk4

  • Member
  • ***
  • Posts: 117
    • View Profile
Re: Fuel tanks at Skagway
« Reply #4 on: January 26, 2017, 01:27:40 PM »
Sorry 'bout that. For some reason this thread showed up on my RTMM unread list making me think it was posted in the wrong place. As Emily Latella would say "Never mind."

No problem Steve  8)
Abel R. Garcia




Sim Platforms FS9,FSX DX10 Mode,SweetFX Core 2 Quad Q9650, GF 4GB GTX970 , 8GB System Memory Win 7 64bit