Author Topic: YouTube Support  (Read 2100 times)

Dan

  • Misty Moorings Site Admin
  • Member
  • *
  • Posts: 262
  • Message me with website questions.
    • View Profile
YouTube Support
« on: March 02, 2016, 07:46:17 PM »
Recently when adding a video, I noticed there was no way to embed a video.     This is now fixed.  There's a "YouTube" button in the post tools now.  It should also just auto-embed YouTube links.

ualani

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,291
    • View Profile
Re: YouTube Support
« Reply #1 on: March 02, 2016, 07:57:48 PM »
Now that's a cool new feature to have around here.

jsapair

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1,100
  • Don't follow me, I'm lost.
    • View Profile
Re: YouTube Support
« Reply #2 on: March 02, 2016, 09:15:38 PM »
You notice that when the Web Admin wants to post his own Youtube videos, things get done. Hahaha. Just kidding, Dan. Very cool feature.

                 jsapair
Jsapair

Dan

  • Misty Moorings Site Admin
  • Member
  • *
  • Posts: 262
  • Message me with website questions.
    • View Profile
Re: YouTube Support
« Reply #3 on: March 03, 2016, 05:21:51 AM »
Haha!   I actually thought we already had the feature, but I was remembering it from another forum.   But yeah, me posting one definitely highlighted that it was missing. ;D

corbu1

  • RTMM Team Test Pilot
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,628
    • View Profile
Re: YouTube Support
« Reply #4 on: March 03, 2016, 02:15:11 PM »
Cool feature, thank you Dan!
Regards from Munich, Germany



P3Dv4-OpusFSI,REX4
i76700K 4Ghz;16GB RAM;Asus 2 GTX1080 SLI;SSD:Evo850 256GB Win10Pro64;Evo850 512GB P3D;HDD:1TB;3*27" Monitors;HTC Vive HMD;HOTAS Warthog;X52;VBS ProAT Pedals;TrackIR5;iGMapHD;F1GTN750/650