Author Topic: Maloney's Tavern Found  (Read 7406 times)

Lonewolfee1

  • New Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
« Last Edit: January 05, 2013, 11:15:17 AM by Lonewolfee1 »

Bradallen43

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,591
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #1 on: January 04, 2013, 07:41:15 PM »
Great to know this! Wonder if it will work in FSX? Hmmmm

Brad

Lipra

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #2 on: February 09, 2013, 05:05:37 AM »
Great to know this! Wonder if it will work in FSX? Hmmmm

Brad

I have tried it and get trees on the runway. if anyone has it working I would like to have it

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,008
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #3 on: February 09, 2013, 05:00:33 PM »
I just threw Maloney's Tavern into my scenery library, loaded it up, and snapped a picture of the first impressions.   8)

It looks good to me, so far.  Did you put the "AF2_MALO.bgl" file into your addon scenery/scenery folder?   ???
« Last Edit: February 09, 2013, 05:05:28 PM by jeff3163 »

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,008
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #4 on: February 09, 2013, 05:31:14 PM »
Strolling around the place reveals some minor issues.   :o  After all, it's made for FS9, right?  :P  The trees don't show objects through their transparency.  There is alot of water at one end of the runway.  I don't mind getting wet, so that's ok. 

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Lipra

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #5 on: February 10, 2013, 06:41:20 AM »
yes I have Jeff ill delete it all and start again thanks for posting

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,008
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #6 on: February 10, 2013, 09:36:24 AM »
yes I have Jeff ill delete it all and start again thanks for posting
Why delete all?  The af2 file belongs in the addon scenery/scenery folder.  The Maloney's Tavern folder goes in your addon scenery folder or your Return to Misty Moorings folder. (or RTMM folder if you abbreviated it).  Add the Maloney's Tavern to your scenery library.  It only looks funny because it wasn't made for Orbx or FSX.  The contours of the land and shorelines are different than FS9.
« Last Edit: February 10, 2013, 09:41:37 AM by jeff3163 »

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Lipra

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #7 on: February 10, 2013, 10:58:43 AM »
Jeff if I try to start there it says I will collide with another object. if I fly there I have trees on the runway. I am using all the d/l for rtmm is that enought or have I missed something here. ie. do I need to have another area ?

spud

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,995
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #8 on: February 10, 2013, 11:39:37 AM »
Lipra,
remember that this scenery is made for FS9.  While it may work in FSX most likely there will be anomalies of some kind. Probably most noticeable with MESH and/or shorelines.  FS9 elevations and shorelines are not the same as in FSX plus with RTMM scenery installed you have to have ORBX PFJ scenery area as well which will alter FSX defahttp://forum.mistymoorings.com/Smileys/default/cool.gifult shorelines and elevations from default FSX as well so with three different possible scenarios if it works at all is mostly a matter of luck actually.
As for colliding with another object this is due to the fact you do not have crashes turned off in FSX.  It is your choice but I will advise you quite strongly to disable crashes because that function of FSX is not very effective due to the invisible crash boxes around scenery objects being oversize much of the time and even grass in some ORBX scenery will cause the airplane to crash when crash detection is enabled.  Best advice is to disable it.  You know if you crashed or not, a matter of personal honesty there.  To have a restart is at least annoying and unecessary IMHO.
Because Maloney's Tavern is FS9 RTMM can not offer official support for the scenery, Jeff may have some personal information that could aid you.
Later,

Spud

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,008
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #9 on: February 10, 2013, 12:45:15 PM »
All I was saying was that I installed it into my FSX (according to the readme instructions provided) and the results were that the scenery doesn't match the terrain of FTX, but while it is goofy and mismatched, I can still land at it.  I don't plan on "modifying" it in any way.  It's not my scenery to mess with. 
« Last Edit: February 10, 2013, 12:47:41 PM by jeff3163 »

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Lipra

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 91
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #10 on: February 10, 2013, 03:59:37 PM »
I think we can leave it here. thanks anyway

Maloney

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
    • The Westwood Inn virtual flying club
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #11 on: March 23, 2013, 04:45:48 PM »
Hello,

If anyone here is indeed able to modify Maloney's Tavern to make it work in FSX and Orbx scenery, please go ahead. Permission granted.

Cheers,
Urs Burkhardt


jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,008
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #12 on: March 23, 2013, 05:39:38 PM »
Hello,

If anyone here is indeed able to modify Maloney's Tavern to make it work in FSX and Orbx scenery, please go ahead. Permission granted.

Cheers,

Thanks!  Will keep that in mind.   ;)

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

Lonewolfee1

  • New Member
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #13 on: February 03, 2016, 03:55:32 PM »
This has in fact been redone for FSX!!!  Return To Misty library!!!

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3,008
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Maloney's Tavern Found
« Reply #14 on: February 03, 2016, 08:11:43 PM »
Hi Lonewolfee1,
     Yes, it has.  Thanks for the update.  I forgot to come back here and give "closure".  It is looking good in FSX/P3D now.  ... and welcome to the forum.  ;)

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals