Author Topic: Newbie Trying to Install Scenery  (Read 18800 times)

jeff3163

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,998
  • Troubleshooting & Help
    • View Profile
Re: Newbie Trying to Install Scenery
« Reply #15 on: April 27, 2013, 10:25:10 AM »
Sometimes it may take a little while to respond.  That's just because I'm out flying around.   ;)

(. . . or at work, or sleeping).  ;D
« Last Edit: April 27, 2013, 10:46:04 AM by jeff3163 »

:P Win10Pro64, P3Dv4 ;) , AMD Ryzen7 1800X@4.0 GHz ;) , 32Gb RAM, NVidia GTX 1080 Ti ;) , 1T/1T SSD's for Sims/OS, 3x42" Vizio Monitors, HTC Vive VR HMD, Saitek Yoke/Pedals/trim wheel, XBox360 Controller, G27 steering wheel w/shifter+pedals

spud

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 2,994
    • View Profile
Re: Newbie Trying to Install Scenery
« Reply #16 on: April 27, 2013, 07:18:23 PM »
yep it is like that sign over the urinal at Misty's Bar that says:

"We aim to Please, You aim too please!"   ::) ;D  :P
 8)
Later,

Spud

ualani

  • Misty Moorings Team
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 1,287
    • View Profile
Re: Newbie Trying to Install Scenery
« Reply #17 on: April 28, 2013, 02:13:15 PM »
When I'm installing scenery, I use the Scenery Configuration Editor that I found out about from you guys here:

 http://forum.mistymoorings.com/index.php?topic=945.0

A must have and very handy, IMO.